Vitorlajavítás

Vitorlajavítás

Elszakadt, rosszul áll a vitorlája? Ne dobja ki! Tartaléknak még jó lehet! Előfordulhatnak olyan esetek, amikor jó a foltozott vitorla is: pl. ha elviszi a családot vitorlázni, tanítaná gyerekeit, barátját versenyezni, ha edzene egy-egy verseny előtt... Ugye erre nem lenne jó a legújabb versenyvitorlát használni?
Erős szeles, viharos verseny várható? A többség nem meri kockáztatni vitorláit, de Önnek van egy tartalék spinnakere, amit ilyenkor is bátran felhúzhat! Minden vitorla érték, mi segítünk az értéket megőrizni, feljavítani, renoválni!

 


Vitorlák állagfelmérése, karbantartása

Az oroszok talán már a spájzban vannak, és még nem is tud róla? Inkább a parton derüljön ki egy szakadt latnizsák, egy hiányzó csúszka vagy kilazult ringli, mint a vízen, mert abból ott további kár keletkezhet. A vitorlák javítását, szezonkezdési átvizsgálását rövid határidővel elvégezzük. Legyen felkészült a versenyre, a túrára, a viharra! Kérje ki tapasztalt szakembereink tanácsát, vizsgáltassa át teljes vitorlázatát a Tuss Sails Kft. mérnökeivel!

 


Más hajóra készült vitorla átszabása, méretre igazítása


 
Ha hozzájut olyan vitorlához, amely méretében nem az Ön hajójára való, szakszerűen átalakítjuk a megfelelő méretre és igényei szerint kiegészítjük azt.  Ismerjük az osztályelőírásokat, tudjuk, melyik hajóra mi való, mi a jó. Mérnökeink segítségével szakszerűen végezzük más hajóra készült vitorlákon a következő munkákat:

  • rajtszám,
  • reffsorok,
  • csúszkák,
  • begurtnizott ringlik,
  • átmenőlatnik átalakítását, módosítását, javítását,
  • vitorla átszabását
  • vitorla méretre igazítását (osztályelőírásnak megfelelően is)

 

Amennyiben igényli, a hajójáról méretet veszünk a vitorlák pontos átszabásához. A javítandó vitorlákért előzetes egyeztetés alapján helyszínre megyünk és vissza is szállítjuk, hogy ezzel is az Ön kényelmét szolgáljuk. (120 Ft/km)


 
Ajánlatkéréshez állok rendelkezésre: Csury Zoltán, 06-30-996-70-32


 

CIKKEK


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

A Magyar Távközlési Vállalat 1990-ben Balatonkenesén megvásárolta az ÉVM üdülőt. Lehetőség nyílt arra, hogy dolgozói sport céljaira létrehozzunk egy vitorlás szakosztályt....

1995 Kékszalag

Csapatunk: Tuss Miklós, ifj.Zeöld Ákos, Kelemen János, Málnás András, Hőnich Imre, Csury Zoltán (Id. Zeöld Ákos szakosztályvezető: Kékszalagra készülődve többen ajánlkoztak, hogy...

Tuss Sails csapata

Csapatunk: Tuss Miklós, Straub Elek, ifj.Zeöld Ákos, Ifj.Bárány István, Bárány István, Csury Zoltán (Id. Zeöld Ákos szakosztályvezető: Egyetlen önjelölt kormányos sem jelentkezett a...