Reklámfelület vitorlákra

Reklámfelület vitorlákra

Reklámfelület vitorlákra, matricázás, vitorlafestés, logó és reklám feliratok felvitele

 
A vitorla a legjobb reklámfelület. Ha nem veszünk részt versenyen, egy nyári napon akkor is több százan láthatják a part előtt elvonulva a vitorlánkra felfestett, felmatricázott reklámokat. Amennyiben részt veszünk versenyeken, akár több ezer versenyző is figyelheti, mi van vitorlánkra írva, nem is beszélve a médiákban megjelenő képekről, videókról. A vitorlafestés mindenképpen megtérülő befektetés: legyen saját cége, vagy ismerősei, akik céggel, eladható termékkel, szolgáltatással rendelkeznek, ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy megjelenjen potenciális vevői előtt! Nem is beszélve arról, mennyivel szebb egy színes vitorla, mennyivel profibbnak tűnik egy csapat, akinek szponzora van!


Ráadásul az elmúlt évben a Magyar Vitorlásszövetség eltörölte a reklámviselési díjat, így talán többeknek támad kedve a reklámozás ezen módjához. A vonatkozó szabályzat ITT olvasható.
 

 

Egyszeri vagy tartós feliratra van szüksége? A szakember segít!

 
Nem mindegy, hogy egy feliratnak egy versenyt, vagy akár több szezont kell kibírnia. Mérnökeink tapasztalatainkból pontosan tudják, hogy az adott anyag és technológia mennyi időre szól. Melyik az a matrica, amelyiket verseny után viszonylag könnyű leszedni, és milyen az a festés, ami a vitorlát egész életén át elkíséri. Beszéljük át Ön mit szeretne, milyen felületre és milyen céllal kell a felirat. Kérésre a logót vagy a feliratot grafikusainkkal megterveztetjük, ha kell, céges arculatot is tervezünk!
 

 

Hajós dekoráció, kiegészítők hajós stílusban

 
A vitorlázás nem csak egy sport, stílus is, életforma. A hajón szerzett jó élményeket szeretnénk magunkkal vinni mindenhová - otthonra, nyaralóba, utcára.... Ha Ön is szeretne "hajós" párnákat, terítőket, térelválasztókat, ha szívesen menne spinnakeranyagból készült táskával vásárolni, esetleg egyedi hajós tartóban adná át az ajándéknak szánt bort, vagy még merészebb álmai is vannak, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!
 

 

Vitorlaanyagok, kiegészítők méterre és darabra is

 
Természetesen arra is van lehetőség, hogy méterre vásároljon nálunk vitorlaanyagot a raktáron tartott készletünkből. A világ három vezető vitorlaanyaggyártójával állunk kapcsolatban, így garantáltan találunk Önnek megfelelőt! 


 
Ajánlatkéréshez állunk rendelkezésre: Csury Zoltán, 06-30-996-70-32 és Oberkersch Orsolya, 06-30-380-34-30


 

CIKKEK


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

A Magyar Távközlési Vállalat 1990-ben Balatonkenesén megvásárolta az ÉVM üdülőt. Lehetőség nyílt arra, hogy dolgozói sport céljaira létrehozzunk egy vitorlás szakosztályt....

1995 Kékszalag

Csapatunk: Tuss Miklós, ifj.Zeöld Ákos, Kelemen János, Málnás András, Hőnich Imre, Csury Zoltán (Id. Zeöld Ákos szakosztályvezető: Kékszalagra készülődve többen ajánlkoztak, hogy...

Tuss Sails csapata

Csapatunk: Tuss Miklós, Straub Elek, ifj.Zeöld Ákos, Ifj.Bárány István, Bárány István, Csury Zoltán (Id. Zeöld Ákos szakosztályvezető: Egyetlen önjelölt kormányos sem jelentkezett a...