Vitorlázat és rudazat tervezése

Szeretne értesülni a vitorlázás, a vitorla készítés legfrissebb híreiről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

Vitorlázat és rudazat tervezése

Dátum: 2008-06-15

Vitorlázat és a rudazat tervezése mérnökeinktől

 
Ha nem elégedett hajója teljesítményével, szeretné kihozni a maximumot belőle túrák vagy versenyek során, érdemes átgondolni a jelenlegi  rudazat és a vitorlázat felépítését. A Tuss család több mint 70 éves vitorlázó múltja, versenyeken elért eredményeink és szakembereink Műszaki diplomája alapján vállalja új vitorlák és rudazat tervezését és kivitelezését is. Ismerjük a  Magyarországon használt one design hajók előírásait, az osztályelőírásokat, így tudjuk, milyen keretek között mozoghatunk. Ismerjük azokat az apró trükköket, beállításokat, melyek segítségével egy hajó azonos társainál is jóval gyorsabb, úgy, hogy ez nem sérti az előírásokat! Bizonyítja ezt a különböző bajnokságokon elért rengeteg jó helyezésüsünk is!

 

 

Ajánlatkéréshez állok rendelkezésre: Csury Zoltán, 06-30-996-70-32


Vissza a szolgáltatások listájához

                              

Tudnál írni arról, hogy a nagyvitorla alsóél állítása miként, hogyan hat a vitorla súlypontjára, valamint a kormányra a tőkesúlyos hajóknál.

Kedves Zsolt! A nagyvitorla alsó élének állításával alapvetően a nagyvitorla öblösségét (hasasságát) tudjuk állítani. Az orrvitorlával is rendelkező hajótípusoknál a nagyvitorlák alsó régiójában a vitorlaszabók a nagyvitorlák has helyzetét 49 – 50% körülire teszik (vízszintesen az első élt...Részletek                               

Alsó él

A vitorlának az árbóc tövétől a baum hátsó végéig tartó éle.Részletek                               

Legfrissebb híreink

Nyitólap - Cikkek - Online tanácsadás - Vitorlázók hírlevele - Szakszótár - Partnereink - Szolgáltatások - Termékeink - Akciók - Cégünkről / elérhetőségek
Minden jog fenntartva. A Tuss sails 2008. Online marketing tanácsadó: STandard-Team Kft. Honlapkészítés, keresőmarketing, keresőoptimalizálás: Abfox kft.