Téli vitorla tárolás

Szeretne értesülni a vitorlázás, a vitorla készítés legfrissebb híreiről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

Téli vitorlatárolás

Dátum: 2014-11-17

Ha Ön vitorláit megfelelően kezeli, azok élettartama megnő. Szolgáltatásainkat külön-külön is kérheti, egyeztetés alapján árajánlatot adunk.

 

A szezon végén az Ön kényelmére új szolgáltatást nyújtunk:


Az Ön által megjelölt időben a vitorlákat elszállítjuk, szakszerűen tároljuk, tavasszal a kért időben visszaszállítjuk. Kérésre a vitorlákat átvizsgáljuk, az esetleges hibákat kijavítjuk. További szolgáltatásunk is kérhető mind a vitorlák tisztítása mind a teflonos kezelése, amitől a vitorla napfénynek jobban ellenáll, víz- és olajlepergetővé válik, felületi súrlódása csökken (versenyzők figyelmébe) nehezebben akad be így nem szakad és könnyebben fordul a genua.

A tárolás díja 10.000,- Ft / vitorla, 3. vitorláját pedig ingyen tároljuk!

Amennyiben kérdése merülne fel, állunk rendelkezésére:

Csury Zoltán: 06-30-996-70-32

Oberkersch Orsolya: 06-30-380-34-30  

 


Vissza a szolgáltatások listájához

                              

Mitől függ, hogy egyik spinnakerrel élesebben lehet menni, mint a másikkal kb. azonos vitorlafelület mellett? Azt is tapasztaltam, hogy a tompább menetre képes spí hamarabb luvba fordítja a hajót erős szélben.

A vitorla hasasságától függ. Azonos felület mellett lehet hasasabb és laposabb is a vitorla. Úgy kell elképzelni, hogy ha felülről nézve vesszük a spi egy vízszintes metszetét ( ami megközelítőleg egy körív), az így kapott ívhossz lehet azonos, különböző sugarú ívek esetén. A laposabbal lehet...Részletek                               

Dacron

Du Pont márkanév, polyester anyagra, ami szőve vanRészletek                               

Legfrissebb híreink

Nyitólap - Cikkek - Online tanácsadás - Vitorlázók hírlevele - Szakszótár - Partnereink - Szolgáltatások - Termékeink - Akciók - Cégünkről / elérhetőségek
Minden jog fenntartva. A Tuss sails 2008. Online marketing tanácsadó: STandard-Team Kft. Honlapkészítés, keresőmarketing, keresőoptimalizálás: Abfox kft.