Vitorla javítás, sérült, szakadt vitorla varrás, felújítás, vitorlajavítás

Szeretne értesülni a vitorlázás, a vitorla készítés legfrissebb híreiről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

Vitorlajavítás, átszabás

Dátum: 2008-06-15


Elszakadt, rosszul áll a vitorlája? Ne dobja ki! Tartaléknak még jó lehet! Előfordulhatnak olyan esetek, amikor jó a foltozott vitorla is: pl. ha elviszi a családot vitorlázni, tanítaná gyerekeit, barátját versenyezni, ha edzene egy-egy verseny előtt... Ugye erre nem lenne jó a legújabb versenyvitorlát használni?
Erős szeles, viharos verseny várható? A többség nem meri kockáztatni vitorláit, de Önnek van egy tartalék spinnakere, amit ilyenkor is bátran felhúzhat! Minden vitorla érték, mi segítünk az értéket megőrizni, feljavítani, renoválni!
 

 

 

Vitorlák állagfelmérése, karbantartása


Az oroszok talán már a spájzban vannak, és még nem is tud róla? Inkább a parton derüljön ki egy szakadt latnizsák, egy hiányzó csúszka vagy kilazult ringli, mint a vízen, mert abból ott további kár keletkezhet. A vitorlák javítását, szezonkezdési átvizsgálását rövid határidővel elvégezzük. Legyen felkészült a versenyre, a túrára, a viharra! Kérje ki tapasztalt szakembereink tanácsát, vizsgáltassa át teljes vitorlázatát a Tuss Sails Kft. mérnökeivel!
 

 

Más hajóra készült vitorla átszabása, méretre igazítása

 
Ha hozzájut olyan vitorlához, amely méretében nem az Ön hajójára való, szakszerűen átalakítjuk a megfelelő méretre és igényei szerint kiegészítjük azt.  Ismerjük az osztályelőírásokat, tudjuk, melyik hajóra mi való, mi a jó. Mérnökeink segítségével szakszerűen végezzük más hajóra készült vitorlákon a következő munkákat:

 

  • rajtszám,
  • reffsorok,
  • csúszkák,
  • begurtnizott ringlik,
  • átmenőlatnik átalakítását, módosítását, javítását,
  • vitorla átszabását
  • vitorla méretre igazítását (osztályelőírásnak megfelelően is)


Amennyiben igényli, a hajójáról méretet veszünk a vitorlák pontos átszabásához. A javítandó vitorlákért előzetes egyeztetés alapján helyszínre megyünk és vissza is szállítjuk, hogy ezzel is az Ön kényelmét szolgáljuk. (120 Ft/km)
 
Ajánlatkéréshez állok rendelkezésre: Csury Zoltán, 06-30-996-70-32Vissza a szolgáltatások listájához

                              

Kedves Tuss Sails, Egy Navalia 25-ös hajóm van. Idén kezdtem a versenyzést és gyenge szélben nagyon rosszul teljesítettem. Érdemes -e egy topgénuát( reachert) felszerelnem. Orrsudaram már van mivel blisztert szoktunk használni. Az árboc tetején nincsen felhúzó kötelem. Ha szerelnénk akkor az árboc elbírja az erőket? Üdv. Györgyei Attila

Az biztos, hogy egy hajó gyengeszeles krajc teljesítményét egy topp reacher javítja a legjobban. Úgy is írhatnám, hogy egységnyi pénz vitorlára költése esetén, gyengeszeles krajc teljesítményben mérve egy topp reacher esetén kapunk a legtöbbet a pénzünkért. Mindemellett azt is tudni kell, hogy egy ...Részletek                               

Dacron

Du Pont márkanév, polyester anyagra, ami szőve vanRészletek                               

Legfrissebb híreink

Nyitólap - Cikkek - Online tanácsadás - Vitorlázók hírlevele - Szakszótár - Partnereink - Szolgáltatások - Termékeink - Akciók - Cégünkről / elérhetőségek
Minden jog fenntartva. A Tuss sails 2008. Online marketing tanácsadó: STandard-Team Kft. Honlapkészítés, keresőmarketing, keresőoptimalizálás: Abfox kft.