Spinnaker kínálatunk, milyen fajtájú vitorláink vannak, radiál spinnaker

Szeretne értesülni a vitorlázás, a vitorla készítés legfrissebb híreiről? Iratkozzon fel hírlevelünkre most!

Radiál spinnaker

 

Radiál spinnaker

 

Radiál spinnaker   Nylon szövött Touring anyagokból készül. A legjobban bírja a gyűrődést. A leggazdaságosabb vitorlaszabási módszer, ennek köszönhetően nagyon kedvező árfekvésű. Túrázóknak ajánlott. 

 

Még nincsenek hozzászólások.

Írd meg véleményed

Név*
Email cím
Hozzászólás*
Ellenőrzés*

                              

Mitől függ, hogy egyik spinnakerrel élesebben lehet menni, mint a másikkal kb. azonos vitorlafelület mellett? Azt is tapasztaltam, hogy a tompább menetre képes spí hamarabb luvba fordítja a hajót erős szélben.

A vitorla hasasságától függ. Azonos felület mellett lehet hasasabb és laposabb is a vitorla. Úgy kell elképzelni, hogy ha felülről nézve vesszük a spi egy vízszintes metszetét ( ami megközelítőleg egy körív), az így kapott ívhossz lehet azonos, különböző sugarú ívek esetén. A laposabbal lehet...Részletek                               

HTP plusz

High temered, keményre temperált, hőkezelt.Részletek                               

Legfrissebb híreink

Nyitólap - Cikkek - Online tanácsadás - Vitorlázók hírlevele - Szakszótár - Partnereink - Szolgáltatások - Termékeink - Akciók - Cégünkről / elérhetőségek
Minden jog fenntartva. A Tuss sails 2008. Online marketing tanácsadó: STandard-Team Kft. Honlapkészítés, keresőmarketing, keresőoptimalizálás: Abfox kft.